Sortiment & erbjudande

Vi på Skyddsgrossisten förstår att både säkerhet och estetik är viktigt, oavsett om det gäller en arbetsplats eller ett hem. Därför strävar vi ständigt efter att vara din helhetslösning. Inte bara inom skyddsutrustning, utan också när det kommer till inredningsartiklar av hög kvalitet. Vårt breda sortiment är noggrant utvalt för att tillgodose både företags och privatpersoners behov. Men det stannar inte där – vi erbjuder också en rad tjänster för att försäkra att du får mest möjliga nytta av våra produkter. Läs vidare för att upptäcka allt vi har att erbjuda och hur vi kan vara en del av din vardag.

Utbildningar

Skyddsgrossisten i Lindesberg går ett steg längre än att bara erbjuda kvalitetsprodukter. De erbjuder även företag skräddarsydda utbildningar inom säkerhet. Med hjälp av certifierade instruktörer ser de till att deltagarna får den kunskap och de färdigheter de behöver för att skapa en säker arbetsmiljö. Hos Skyddsgrossisten får man inte bara verktygen, utan även kunskapen att använda dem rätt.

Bildekaler

Skyddsgrossisten i Lindesberg går bortom traditionella skyddsprodukter. De assisterar även företag med bildekaler, vilket ger en möjlighet att förstärka varumärkesidentitet på företagsfordon. Med expertis och precision ser Skyddsgrossisten till att varje dekal reflekterar företagets image, och ger fordonet en professionell touch.

Formgjutna sulor till skor

Skyddsgrossisten i Lindesberg strävar efter att erbjuda lösningar som gör vardagen bekvämare för sina kunder. Ett av deras specialerbjudanden är gjutning av sulor till skor. Denna tjänst säkerställer att skorna inte bara är funktionella utan också skräddarsydda för optimal komfort. Med expertkunskap och precision ser Skyddsgrossisten till att varje sula passar fotens unika form och behov.